• BUNDERBOEF. +

    Boswandeling, 2014
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom op BunderBoef.nl

Deze site is gemaakt om de belevenissen van Donar Porsche van Vienna's Home te delen (foto midden) en is een initiatief van Jos en Ria Maas.

Donar is op 8 augustus 2013 geboren uit de combinatie Vienna Emma vd Dambaern Hoeve (foto links) en   Porsche Tes vd Vanenblikhoeve (foto rechts) en komt van kennel Vienna's Home uit Lisse. Donar stamt uit een nest van 8, 2 teefjes en 6 reutjes.

Zijn eerste bouvier, Loby, kreeg Jos op zijn 17e en het was liefde op het eerste gezicht voor dit ras. Samen hebben wij veel honden gehouden. Meestal wel een bouvier maar ook een tijdje jachthonden waaronder Duitse staanders korthaar en ruwhaar. Nadat de kinderen het warme nest verlieten kwam de eerste liefde toch weer boven drijven en werd een prachtige en lieve bouvier pup gehaald bij gelegenheidsfokkers Nadine en Johan van Black Mystic Legend. Wat hebben we veel liefde van Thor gehad, helaas maar 2,5 jaar. Op advies van Nadine en Johan zijn we na een zwerftocht door Nederland, Belgiƫ en Duitsland voor een volgende boef bij Piet en Helene van Vienna's Home uitgekomen waar we Donar hebben gehaald.

Vanaf woensdag 9 oktober 2013 maakt Donar onderdeel uit van ons gezin. Inmiddels is hij goed gewend en is niet meer weg te denken uit ons midden! Wij zijn zelfs aan het nadenken om u na 2,5 jaar een kamaraad voor Donar te nemen. Zodra wij hierover meer te melden hebben zullen wij dat hier doen.

Laat je in het *Bunderboek* weten wat je van deze site vindt?

Viƫnna Emma vd Dambaern Hoeve
Donar Porsche Viennas HomePorsche Tes vd Vanenblikhoeve

Kijk vooral bij de foto's, er zullen er regelmatig worden toegevoegd.
Veel kijk- en leesplezier!

Ria en Jos Maas

Afdrukken E-mail